IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

Diplomerade Projektledare diplomeras i Båsenbergas kreativa miljö 

Kursdeltagarna får inte "en lugn stund" när de är på de fyra delkurserna till Diplomerad Projektledare. Men det är precis så man vill ha det. Med ett högt engagemang från både kursledare och deltagare växer kunskaperna i ämnen som ledarskap och projektprocesser, förhandlingsteknik, ekonomi i projekt och entreprenadjuridik hos kursdeltagarna.

Det är intensiva dagar. Det pratas jobb och projekt på lektioner och på raster, efter middagen och till frukost. Egna erfarenheter diskuteras och kursgänget svetsas samman.

Här har vi det nöjda gänget som diplomerade sig i maj 2016. 

Diplomerade Projektledare maj 2016

Från vänster: Joacim Källberg och Robin Johansson från Gunnar Karlsen Sverige AB, Stefan Selling, Kristoffer Sundström från Västerås Rörtjänst AB, Peter Bramstång från Ventilationsgruppen AB, Jani Hyrske från Concept Welding i Göteborg AB, Tobias Hagel från ISAB Ventilation och i bakre raden John Eriksson från Svartlösa VVS AB.

Vad är det då som gör att dessa Diplomerade Projektledare är så nöjda med sin utbildning? Naturligtvis IUC:s duktiga föreläsare som kommer från branschen samt bra kursinnehåll. Men i IUC:s recept finns ytterligare en ingrediens som ska ge bästa utbytet av kursdagarna: Båsenberga Hotell & Konferens.

Maria Rundberg en av delägarna på Båsenberga Hotell & KonferensI Båsenbergas trivsamma och kreativa miljö får IUC:s kursdeltagare alltid ett trevligt och varmt mottagande. Det bjuds på god mat och bästa service. Ägarna Maria Rundberg (på bild) och Thomas Neuendorf med personal ser till att kursdeltagarna har det bra och kan fokusera på utbildningen. Bästa förutsättningar för att generera de bästa Diplomerade Projektledarna.

Är du intresserad av att veta mer om utbildningen läs mer på Diplomerade Projektledarna  eller kontakta Lars Person på tel. 0150-36 56 20 eller mejl lars.person@iuc-utbildning.se