IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

Var med och forma framtidens VVS-ingenjörer - Bli LIA-företag

I år hade IUC Yrkeshögskola 7,1 förstahandssökande till varje studieplats. Alla de som blev antagna är kunskapstörstiga och målmedvetna. När de tar sin examen är de hett eftertraktade på arbetsmarknaden.

NU är det dags för studenterna i VVS-ingenjör 2015-klasserna att gå ut på sin första LIA-period (Lärande I Arbete). Du har chansen att få en blivande VVS-ingenjör till ditt företag. Hör av dig till oss idag!

En tredjedel av studentens studietid består av LIA, Lärande i arbete, det som vi i vardagstal kallar praktik. LIA-tiden är uppdelad i tre perioder. Alla perioder är lika viktiga för att de ska få med sig så mycket kunskaper som möjligt från det verkliga arbetslivet. Studenten har egna arbetsuppgifter som de ska arbeta med under LIA-perioden.

Vi är mycket glada över vårt samarbete med alla företag. Vi vet att ni har stor glädje av studenterna både under LIA-perioden och efter att de tagit sin examen. Självklart kommer du att synas på båda våra webbsidor www.iuc-yrkeshogskola.se och www.iuc-utbildning.se

Om du i dagsläget inte har någon LIA-student eller vill ha fler till ditt företag - passa på nu!

Välkommen att anmäla ditt intresse till:

gustaf.nilsson@iuc-utbildning.se - Utbildningskoordinator Malmö

eva.otis@iuc-utbildning.se - Utbildningskoordinator i Göteborg

lea.chau@iuc-utbildning.se - Utbildningskoordinator i Katrineholm och Stockholm

- Uppge ditt namn, mejladress, postadress och mobilnummer till kontaktpersonen på ditt företag.
- Ange på vilka orter ni önskar få LIA-studenter