IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

Nytt kursupplägg för preparandkurser kyla

Nu erbjuder vi ett nytt kursupplägg på Preparandkurserna inför examineringsprov samtliga kategorier. Förstudiematerial, möjlighet till förlängd utbildning och ett eget kurstillfälle för mobilkyla kat. V står på höstens program.

Mycket har hänt vad gäller lagar och förordningar inom kyla under de senaste åren. Branschens erfarenhet visar att man behöver fylla på med mycket nya kunskaper för att vara väl förberedd inför Incerts examineringsprov. Därför erbjuder vi från och med hösten 2015 en förlängd preparandkurs inklusive förstudiematerial för att öka dina förutsättningar för ett godkänt provresultat.

IUC är sedan 1997 ett av Incerts godkända examinationscentrum inom kyla. Vi ägs av branschföretagen och vårt kursutbud tas fram i samarbete med Svenska Kyl- och värmepumpföreningen och företag i branschen.

Säkra din plats och boka höstens kurs redan idag!

Utökad preparandkurs inför förnyelse inklusive prov - 2 dagar >>

För dig som inte hunnit läsa in allt nytt som kommit inom regler och förordningar, eller är lite ringrostig vad gäller tabeller, kylprocesser och diagram så rekommenderar vi vår nya 2-dagarskurs inkl. prov för att öka dina förutsättningar till ett godkänt examineringsprov. Förstudiematerial ingår och skickas till dig innan kursen.

Preparandkurs inför förnyelse inklusive prov - 1 dag >>

Här är tempot högre än på 2-dagars kursen, vilket innebära att det är extra viktigt att du jobbar med förstudiematerialet som ingår och skickas till dig innan kursen.

Eget kurstillfälle för mobila-AC kategori V inklusive prov - 1 dag >>

Du som har certifikat för mobilkyla kategori V får nu ett eget kurstillfälle. Förstudiematerialet består av de webb-länkar just du som arbetar med kategori V har nytta av. Du kan även gå på våra andra preparandkurser, skillnaden är att dessa kurser innehåller även utbildningsmaterial för övriga kategorier.

Preparandkurs Preparandkurs inför examineringsprov inkl. praktiskt och teoretiskt prov 3 dagar >>

Kursen är för dig som har gått våra grundkurser och/eller har yrkeserfarenhet erbjuder vi nu en två-dagars förberedande kurs inför det praktiska och teoretiska examineringsprovet som är under en dag. Även här inkluderar vi förstudiematerial.


Har du några frågor är du alltid välkommen att ringa eller mejla oss.

Ann-Britt Bäck Rasmussen ann-britt.rasmussen@iuc-utbildning.se Tel. 0150-36 56 21
Lars Person lars.person@iuc-utbildning.se Tel. 0150-36 56 20