IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

Skräddarsytt för Graflunds drifttekniker

Med 9 200 bostadslägenheter och cirka 80 000 m2 kommersiella lokaler är Graflunds en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Fastighetsbeståndet har varierande förutsättningar vilket kräver hög kompetens hos driftteknikerna. Marie Persson HR-chef och Sune Eriksson på Graflunds kontaktade IUC med sina önskemål om en skräddarsydd utbildning för sina drifttekniker.

Graflunds mål är att med minsta möjliga miljöpåverkan ge sina hyresgäster ett trivsamt inomhusklimat. Genom att öka driftteknikernas kunskaper inom luft- och värmeinjustering på befintliga anläggningar ökar de förutsättningarna att nå sina mål.

I februari i år fick IUC en förfrågan från HR-chefen Marie Persson på Graflunds på en företagsanpassad utbildning inom ventilation- och värmesystem.  Kompetensutveckling med fokus på ventilation och energi. Sissi Fondelius och Jörgen Björklund från IUC tog i samarbete med Sune Eriksson från Graflunds i Eskilstuna fram en skräddarsydd utbildning som genomfördes den 26-27 augusti för en grupp drifttekniker.

Med en djupare kännedom om kundens syfte och mål med utbildningen samt kursdeltagarnas kunskapsnivå kan IUC anpassa utbildning efter kundens önskemål och behov. Det kan även vara till fördel när man som vid detta tillfälle kunde vara på kundens hemmaplan för att göra de praktiska övningarna i deras egen arbetsmiljö.

- Jag och mina medarbetare är mycket nöjda med kursen och kursledaren, säger Sune Eriksson driftingenjör på Graflunds.

Vill du veta mer om företagsanpassade utbildningar på IUC kontakta
Sissi Fondelius, tfn. 072-063 86 27, sissi.fondelius@iuc-utbildning.se

 

.