IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

Siw Wiblom lämnar IUC

Siw Wiblom lämnar efter överenskommelse med styrelsen posten som vd för Installatörernas Utbildningscentrum IUC. Styrelsen har utsett styrelseordförande Per Jonasson som tillförordnad vd och han tillträder tjänsten omgående.

- Siw kom in i ett mycket kritisk läge för IUC och har under sin tid lyckats etablera en stabil ekonomisk situation och skapat en organisatorisk struktur som det nu går att bygga vidare på. Jag vill här passa på att tacka Siw för det stora engagemang och all energi hon lagt ner på IUC under sin tid vid företaget, säger Per Jonasson.

IUC befinner sig i ett mycket intressant skede med en bra mix mellan yrkeshögskoleutbildningar, lärlingsutbildningar samt öppna kurser. Tillsammans med sitt nya kyllaboratorium i Katrineholm borgar det för en fortsatt positiv utveckling.

Installatörernas Utbildningscentrum IUC är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser och certifiering inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Stiftare är branschföreningarna Svensk Ventilation, VVS Företagen, Svenska Värmepumpföreningen och Kyl & Värmepumpföretagen samt Katrineholms kommun. Huvudkontoret finns i Katrineholm med filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Hässleholm och Sundsvall.

För ytterligare information kontakta styrelseordförande Per Jonasson, per.jonasson@kvforetagen.se, 08-762 75 41

2012-10-01