IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

Examineringsprov - praktiskt

Praktiskt examineringsprov för dig som ska ansöka om certifikat för kyla hos Incert.

Alla som arbetar med fluorerade växthusgaser måste ha ett personligt certifikat. Man certifieras enligt gemensamma EU-regler och svenska särkrav. Certifieringen omfattar personkompetens gällande kunskaper om miljö- och säkerhetsföreskrifter, kylteknik, hantering av olika köldmedier och energieffektiv användning av kyl- och värmepumpanläggningar. IUC är ett godkänt examinationscentrum som på uppdrag av Incert erbjuder examineringsprov. Ansökan om certifikat görs sedan hos Incert, som är det certifieringsorgan som utfärdar dessa efter godkända prov. Avgift för certifikat tillkommer då från Incert.

Bokning

När du bokar "Preparandkurs inför examinationsprov" så blir du automatisk bokad på både praktiskt- och teoretiskt prov. Skulle du ha behov av att bara boka det praktiska provet är du välkommen att kontakta helen.skagerlind@iuc-utbildning.se Tel.0150-36 56 04

Här kan du läsa mer om certifieringskategorier och hur du ansöker om certifikat.

Pris: 3 600 kr exkl. moms

10 % rabatt på ordinarie kurspris

Gäller alla som är medlemmar i Svenska Kyl & VärmepumpföreningenVVS-företagen och Svensk Ventilation. Rabatten kan ej kombineras med andra avtal eller erbjudanden.

Information

Helén Skagerlind

Utbildningskoordinator
0150-36 56 04
helen.skagerlind@iuc-utbildning.se

Företagsanpassade kurser

För offert kontakta
Sissi Fondelius
08-528 07 831