IUC

Vi utbildar inom installation, energi och fastighet

IUC Yrkeshögskola

Plugga på Yrkeshögskola till ett nytt yrke!

IUC Yrkeshögskola är en del av Installatörernas Utbildningscentrum. Våra Yrkeshögskoleutbildningar vänder sig både till dig som vill in i branschen och vill skaffa dig ett nytt yrke och dig som har minst tre år i branschen och vill vidareutbilda dig. Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljar vilka utbildningar som får starta varje år.

I år kan du söka kyl- och värmepumpteknikerutbildning.
Läs mer och ansök på IUC Yrkeshögskolas hemsida här >>

 
Extremt goda jobbchanser för teknikintresserade som vill till vår bransch!

Installationsbranschen behöver anställa fler kvalificerade tekniker. Nya metoder, produkter och system utvecklas för att spara energi och samtidigt öka människors komfort och hälsa. Möjligheten att få ett intressant jobb efter avslutad utbildning är extremt god!

En tredjedel av studietiden sker på företag

En tredjedel av studierna sker på företag som lärande i arbete (LIA). Engagerade företag ställer upp med erfarna handledare över hela landet. På företagen får du prova på olika yrkesroller. Du bygger viktiga nätverk och får arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Mer om LIA i länkarna till vänster.

Du får den kompetens företagen efterfrågar

Det är företag och branschorganisationer som har bestämt vilka ämnen du ska läsa, det är exakt den här kompetensen företagen efterfrågar. 

Läs mer om utbildningarna och ansök på IUC Yrkeshögskolas egen hemsida!

På yh-antagning.se skapar du ett konto och gör din ansökan.